Bedrijven gebruiken bedrijven als kredietverstrekker.

Bedrijven gebruiken bedrijven als kredietverstrekker, schakel op tijd een incassobureau in!

Het MKB krijgt geen enkel krediet meer los bij een bank. Het gevold langer openstaande facturen. Een bedrijf heeft bijvoorbeeld tien facturen openstaan van 5000 euro elk. Wat is er dan makkelijker om de facturen zo lang mogelijk open te laten staan? Bedrijven betalen pas aan degene die het best incasso of debiteurenbeleid heeft. Incassobureau Juristu is de spin in het web. Wij beheren uw debiteuren of incasseren losse openstaande facturen.

Incasso no cure no pay

Incassobureau Juristu is een zeer actief kantoor. Wij incasseren 85% van onze vorderingen binnen 10 dagen door middel van minnelijke incasso. Hoe kan dat wij dit wel kunnen en uzelf niet? Tijd, tijd vrij maken om op tijd een aanmaning te versturen per mail, per post, een sms te sturen en te bellen naar de wanbetaler. Dit kost veel tijd. Indien u continu gebeld wordt, gemaild wordt of brieven per post krijgt dan wil u daar van af. hoe kan dat? Door te betalen. Juristu aanpak is dan ook een instant succes formule. Wij leggen de incassokosten door bij de wanbetaler, dus u heeft geen kosten. zodra die betaald hebben wij onze verdiensten! Win-Win!

Incasseren is quality time

check-mark-md

Wij agenderen alles, we maken een dossier, indien bedrijven niet aanwezig zijn, bellen we net zo vaak totdat diegene wel aanspreekbaar is. Aan de telefoon krijgen we de baas sowieso. Tot het vervelende aan toe, met als doel uiteraard dat er betaald wordt. Herhaling en tijd vrij maken dat is de kracht van een succesvolle incasso. Wij doen niets anders als incasseren, u heeft daar geen tijd voor wij wel, het is immers ons dagelijkse werk.

Gerechtelijke incasso

Zodra de minnelijke incasso mislukt starten wij de gerechtelijke procedure. Voordat wij starten met een gerechtelijke incassoprocedure hebben we al een extra dossier opgebouwd d.m.v. de minnelijke incassoprocedure. wij weten de verhaalbaarheid en starten de gerechtelijke incasso pas na overleg met u. Incasseren is net zo lang doorgaan totdat er betaald is. Stugge debiteuren zijn voor ons een uitdaging. Neem de proef op de som en stuur vandaag nog een incasso op no cure no pay in. Uiteraard zijn wij voor uw klantenbehoud. Maar een klant die bijvoorbeeld  al een jaar niet betaald wenst een wat directere aanpak en dat is dagvaarden!