Brexit en uw openstaande facturen, hoogste tijd om een incassobureau in te schakelen!

Brexit en uw openstaande facturen, hoogste tijd om een incassobureau in te schakelen!

brexit

Engeland uit de Europese Unie, moet u zich zorgen gaan maken over uw openstaande facturen? Wij denken van wel. Op dit moment storten de koersen van de beurs in. Vooral van de banken en financiële instellingen. Dit heeft gevolgen voor uw openstaande facturen. De banken zullen nog slechter kredieten en leningen gaan uitgeven. Wat weer tot gevolg heeft dat uw openstaande facturen nog langer open zullen staan. Uw klanten gebruiken u al als bank. Veel bedrijven hebben een beleid om leveranciers als kredietgever te gebruiken. dit gaat steeds meer uit de hand lopen. U mag en kan dit laten gebeuren.

Geef uw openstaande facturen sneller aan het incassobureau

Waarom? omdat er sneller en meer bedrijven failliet gaan door deze Brexit (lees het nieuwsbericht)

Waarom zou u zich hierin laten mee slepen? Dit is het moment om waakzaam te zijn en boven op uw openstaande facturen te zitten. Wij van Juristu incassobureau kunnen u hier in bijstaan, wij zijn immers als incassobureau gespecialiseerd in juridische incassodiensten. Stel uw heeft op dit moment een factuur die al langer openstaat dan 60 dagen. Veelal is de debiteur hier aan gewend. Hij gebruikt deze tijd om zijn andere rekeningen te betalen.

Failliet door Brexit

Door de Brexit zijn er bedrijven die hun inkopen in Engeland doen of leveren aan engeland. Dit krijgt gevolgen, zorg voor een strak incassobeleid en geef uw openstaande facturen op tijd uit handen van een incassobureau als Juristu. Indien uw debiteur failliet gaat, dan vist u achter het net. De curator zal uw vordering aannemen, maar in 99% van de faillissementen is er niets meer te vorderen.

Incassobureau na 30 dagen

Veelal zijn mensen en bedrijven te goed van vertrouwen, in deze tijd is dit geen goede zaak. De Britten gaan niet voor niets uit de EU, omdat ze geen vertrouwen hebben in de EU. Ook uw als leverancier komt van de koude kermis thuis indien u niet op tijd over gaat tot incasseren. Incassobureau Juristu is de snelste incasso partner die u kunt hebben in deze barre tijden. Juristu incassoburea weet duidelijk waar we over praten. Dat is snel incasseren en er boven op zitten, geen half bakken praatjes maar over gaan tot directe incasso.

Heeft u ene openstaande vordering?

Geef deze nu direct uit handen aan incassobureau Juristu!
Nu incasseren