Een goed incassobureau behoeft geen krans, incasseren no cure, no pay

Een goed incassobureau behoeft geen krans, incasseren no cure, no pay

Een goed incassobureau

Een goed incassobureau

Zodra wij de opdracht krijgen, sturen we binnen 1 uur de eerste aanmaning naar de debiteur, wanbetaler. Tevens komt er een sms en bellen wij de debiteur. Incasseren is werken en op tijd incasseren. Wat wij doen is ervaring, doorzettingsvermogen en standvastigheid. Incasseren binnen 10 dagen is bij Juristu voor 85% succesvol, incassozaken is een juridisch terrein. Wij van Juristu beschikken over ervaren juristen, die van aanpakken weten.

Wat te doen bij een niet betaalde factuur?

In ieder geval zelf contact houden met de debiteur, indien er geen contact is met de debiteur gaat het vaak fout. Deze verbergt zich en wil geen contact omdat diegene niet kan wen wil betalen. Zodra het contact slechter wordt in een week, dan moet u de zaak ter incasso geven van een incassobureau.

Wanneer geeft u uw openstaande vordering ter incasso? 

  1. bij overschrijden van de afgesproken betalingstermijn
  2. na de 14 dagen incassobrief
  3. bij geen contact meer
  4. een “vaste”klant waar geen contact meer mee is
  5. te veel beloftes
  6. meer bestellingen, minder betalingen
  7. nog nooit voor gekomen, maar toch 3 maanden oud

Met andere woorden, het is nooit te vroeg om een incassobureau in te schakelen. Want te laat is ook niet goed, wist u dat mensen het door vertellen indien ze gebruik kunnen maken van langere betalingstermijnen. Dit gaat als een lopend vuurtje, mensen kunnen bij de bank niets krijgen, maar 10 x 3000 ergens lang open laten staan of helemaal niet betalen is ook € 30.000,- krediet. en dit komt steeds vaker voor, dus wees gewaarschuwd. Wees niet bang om uw klant kwijt te raken, een niet betalende klant kunt u beter kwijt raken. Kies voor u zelf en uw bedrijf. Dien de incasso altijd op tijd in. U zal zien dat alle betalingen dan ook sneller betalen en beter verlopen. Een goede betalende klant geeft geen stress. Een wanbetaler kost u ook zeer veel tijd, tijd die te kostbaar is. Daarom is een goed incassobureau altijd zijn geld waard. Ten eerst is het no cure no pay incasso, dus dat kost u niets en ten tweede scheelt het u enorm veel tijd. In die tijd kunt u beter met uw klanten die betalen bezig zijn.

Incassobureau no cure no pay, meer winst, meer tijd, geen stress, relax met Juristu een geef u incasso nu uit handen, mail nu naar info@juristu.nl

Daar krijgt u geen spijt van!

Incasseren? Start met incasseren