Een incassobureau inschakelen is geen schande, het is uw geld tenslotte!

Een incassobureau inschakelen is geen schande, het is uw geld tenslotte!

Vaak denken bedrijven dat het “not done”is om een incassobureau in te schakelen. Dat het bedrijf zichzelf dan uit de gratie zou zetten bij de klant (die niet betaald), dat is absoluut niet het geval. U kunt een voorbeeld nemen aan diverse grote concerns van Nederland, zoals bijvoorbeeld:

  1. KPN, niet betalen? ze snijden u af en verkopen uw vordering indien u niet binnen 3 maanden betaald;
  2. NUON, niet betalen?  ze snijden u af en zorgen ervoor dat u ook bij een ander niet meer kan afnemen, tevens gaan ze u dagvaarden en alle kosten op u verhalen, dan komt de deurwaarder de spulletjes van u verkopen
  3. Ziggo, niet betalen? ze snijden u af en dagvaarden u met alle gevolgen van dien, internet is dan in uw regio bijna niet meer te krijgen.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Waarom zijn deze bedrijven zo groot? Omdat veel mensen hun producten afnemen uiteraard, maar ook omdat ze een streng debiteurenbeleid hebben. Bij een zwak of slecht debiteurenbeleid, is het onmogelijk om zo groot te worden. U heeft dan niet genoeg geld om de groei te financieren.

Zijn KPN,NUON en ZIGGO bang om hun klant kwijt te raken? Nee, ze focussen op betalende klanten, want daar kom je meer verder. Een betalende klant betaald de organisatie, de gebouwen, de inkoop, de marketing, de salarissen etcetc.

Niet betalende klanten kosten veel geld, u moet de niet betalende klanten aanschrijven, bellen, afsnijden etcetc. Allemaal negatieve energie, wat er tevens voor zorgt dat u niet verder kunt groeien met uw bedrijf.

U levert een dienst of een product, zorg voor een goede volgorde in uw berdijfsvoering:

  1. bestelling, opdracht via formulier en of bevestiging;
  2. algemene voorwaarden;
  3. duidelijke afspraken over betaling en mensen er aan houden;
  4. facturering;
  5. aanmaning via WIK brief

Betalen ze dan nog niet, direct uit handen geven van Juristu, geen smoesjes en of excuses accepteren, want het is zeker te weten dat KPN, NUON en ZIGGO wel zijn betaald door uw klant! Waarom? Dat is duidelijk, noodzaak en dwangmaatregelen.

Juristu incassodiensten, juridische specialisten op gebied van incasso. Wij benaderen uw klant correct, juridisch en zorgen er voor dat door middel van onze aanpak 85% van onze incassozaken binnen 10 dagen wordt geincasseerd.

Mail nu uw incassozaken info@juristu.nl  No cure no pay!

Schakel direct een incassobureau in