Hoe werkt een incasso bureau op no cure no pay?

Hoe werkt een incasso bureau op No cure, No pay?

No cure, No pay

No cure, No pay

Veel incassobureau’s werken op No cure, No pay basis. Wat houdt dit precies in? U geeft de incasso uit handen van een incassobureau. Dit incassobureau gaat de vordering op no cure no pay incasseren. De debiteur treft bijvoorbeeld een regeling met het incassobureau. Dan komt er geld binnen, dat is de eerste “cure”het incassobureau kan dan zijn incassokosten opeisen, de rest van de betalingen worden door gestort naar de client.

Wat is het voordeel voor een bedrijf om een No cure, No pay incassobureau in te schakelen?

Kosten, veel incassobureau proberen een abonnement te verkopen, of stickers, enveloppen en andere flauwekul om maar omzet te draaien. Onzin natuurlijk, U heeft het geld nodig, het lukt u niet om zelf te incasseren, dus huurt u een incassobureau op No cure, No pay in. Het grootste voordeel is, het kost u geen liquiditeit, dit zit immers al in de niet betalende debiteur. Nog een bijkomend voordeel van incasso op no cure no pay is dat u on eindig veel posten bij het incassobureau neer kunt leggen. U bent immers geen kosten vooruit verschuldigd.

Een goed incassobureau doet incasso op No cure, No pay

U kunt dan namelijk zien dat men succes heeft met incasseren, betaald u kosten voor uit, of sluit u een abonnement af, dan is de druk er af. Een incassobureau op No cure, No pay is namelijk veel fanatieker, want het incassobureau verdient pas wat, zodra er geld binnen komt. Soms zit de schrik er goed in zodra mensen een incassobureau op hun dak krijgen, dat ze direct de openstaande vordering betalen. Veel klanten zijn vaak verbaasd hoe snel een incassobureau op No cure, No pay kan incasseren. Dat is de kracht van no cure no pay. De druk wordt flink opgevoerd, dus de debiteur gaat betalen.

Een incassobureau op No cure, No pay is een succes!

Een groot succes bij incasseren op No cure, No pay , veel klanten kiezen ook voor deze aanpak, het is ook commercieel, het incassobureau gaat goed verdienen bij ontvangen van geld. De tarieven zijn wettelijk vastgesteld, dus daar valt niet aan te tornen.

Nu no cure no pay incasseren?