Incasseer uw facturen, voordat het te laat is!

Incasseer uw facturen, voordat het te laat is!

Helaas maken wij het nog te vaak mee, dat wij nieuwe opdrachten ontvangen en dan is het bedrijf failliet. Veelal denken ondernemers te vaak en te land, het komt wel goed. Nee, dat is dus niet het geval.

vend

Men denkt ook regelmatig dat ze te maken hebben met een groot solide bedrijf, die gaan niet failliet, er werken 8000 mensen bij V&D en ze hebben 65 panden door heel Nederland. En wat blijkt achteraf, ze gaan toch failliet.

 

Veelal zijn ondernemers/zzpers afhankelijk van één grote opdrachtgever. Ons advies is om dit terug te brengen en of wekelijks te laten betalen. Deze week kregen we een vordering van 10.000 euro en de facturen stonden open vanaf september 2015, we schrijven nu mei 2016. Dit moet u te nimmer accepteren. Wat het verhaal ook is. Gooi het werk neer en zoek een opdrachtgever die betaald.

Geef de facturen direct te incasso van incassobureau Juristu en wij gaan direct over tot incasseren van de openstaande facturen.

Wij gaan 10 werkdagen de wanbetaler aanmanen via alle communicatiekanalen, indien er niet binnen 10 dagen enige betaling komt gaan we over tot dagvaarden. Na een vonnis kunnen we de deurwaarder op pad sturen om beslagen te gaan leggen op loon, bank en/of roerende zaken als auto’s en overige kapitaal goederen.

 

Snel uw vordering indienen kan bij Juristu nu ook via Whatsapp! Heeft u geen tijd? Of staat het bewijs van de vordering op uw GSM. Dan kunt u het nu via Whatsapp opsturen. Grote kans dat de incassoprocedure dezelfde dag nog van start gaat.

Want communicatie staat bij Juristu op nummer 1!

 

contactus-banner

Incasso nu indienen op no cure no pay! info@juristu.nl
Contacteer ons snel Incassobureau Juristu of vul het contactformulier in.

Kijk rustig op onze website rond. Wij stellen al heel veel informatie ter beschikking.