Incasseren door minnelijke incasso in 10 dagen een groot succes, 85% lukt via minnelijke incasso!

Incasseren door minnelijke incasso in 10 dagen een groot succes, 85% lukt via minnelijke incasso!

Zodra u een openstaande vordering of factuur heeft is het essentieel om dit snel uit handen te geven aan een incassobureau. Indien u dit niet doet, dan zult u uw geld niet ontvangen. Incassobureau Juristu is expert in het incasseren van openstaande vorderingen. Dus wacht nooit te lang met het uit besteden van uw vordering. De debiteur is inmiddels al gewend aan het gebruik van uw geld en wil het al niet meer betalen, de wanbetaler heeft uw geld al gebruikt voor andere doeleinden.

Tijd om incassobureau Juristu in te schakelen

Incassobureau Juristu is gespecialiseerd in incasseren op minnelijke basis, wij hebben hier 85% succes mee. Onze incasso aanpak is strikt juridisch. Wij benaderen de debiteur op juridische basis en wijzen de debiteur op de gevolgen van niet betalen binnen 10 dagen. De kosten gaan we allemaal zien te verhalen op de debiteur. Ook de incasso kosten leggen wij door als incassobureau bij de wanbetaler. Deze dient de wanbetaler ook te betalen.

Incassobureau no cure no pay

Een incassobureau die nog steeds op no cure no pay werkt, dat is wat incassobureau Juristu doet. Werken voor haar geld, we verdienen pas zodra u uw geld ontvangt. wij zijn dus een gedreven en zeer gemotiveerd incassobureau. Onze incasso juristen weten immers waar ze over praten, na de duizenden incasso zaken is er zo veel ervaring, dat wij altijd wel een vergelijkbare incasso zaak hebben gehad. Van huur incasso, onbetaalde leningen en tot verkeerde bank overboekingen. Juristu incassodiensten is de specialist in incassozaken voor particulier tot bedrijven.

Dagvaarden door Juristu

Wij hebben een simpele maar zeer doeltreffende aanpak, die er voor zorgt dat uw klanten voortaan op tijd betalen en u minder gebruik zal maken van onze incassodiensten. Wij gaan in 10 dagen tijd de klant veel benaderen, door mail, sms, post en telefonisch. Deze aanpak werkt, wij wijzen de wanbetaler op de juridische gevolgen van niet betalen. Die gevolgen zijn vervelend, niemand wil immers een deurwaarder aan de deur met een oproep naar de rechtbank. Dat gaat uiteindelijk wel gebeuren, het dagvaarden van de wanbetaler. De incassoprocedure, dit is volgens incassobureau Juristu ook de enige aanpak. Als incassobureau ben je in 10 dagen klaar met de minnelijke incasso, willen ze geen regeling en niets betalen. Dagvaarden en beslag leggen, dit kan direct bij uitbrengen van de dagvaarding, maar dit kan ook later.

Veel openstaande facturen? mail ons nu info@juristu.nl