Incasso en verhuurder is een ideale combinatie

Vastgoedbeheer

Vastgoed incasso

Steeds vaker zijn vastgoedeigenaren genoodzaakt een incassobureau in te schakelen. Vaak te laat. De huurders zijn maanden achter met de huur, laten een rotzooi achter en met de noorderzon vertrokken. De verhuurder kan voor de kosten op draaien, want veelal bieden deze huurders geen verhaal. Daarom is het essentieel er op tijd bij te zijn.

Juristu heeft diverse succesvolle huurincasso juristen

U heeft zelf de controle over uw vastgoed, u heeft contact met de huurders en legt bezoeken af, of er geen vreemde activiteiten zijn in het pand van de verhuurder. Controle geeft duidelijkheid tevens voorkomt dit ook achterstallige huurbetalingen. De samenwerking is simpel, zodra er een achterstand is, komt er een aanmaning van Juristu, betalen binnen 14 dagen, anders incassokosten verschuldigd. Bij niet betalen belt Juristu direct ter incasso geven. Particulieren moet u eerst de WIK brief sturen. Deze kunt u op onze site onder incasso gratis downloaden. Ook dat er na 14 dagen incassokosten verschuldigd zijn. Komt er alsnog geen betaling, dan volgt er een dagvaarding om betaling op te eisen. In 85% van de gevallen betalen huurders voor de dagvaarding, de kosten worden namelijk ook op de huurder verhaald.

Steeds meer maken vastgoed eigenaren gebruik van Juristu huur incasso.

De reden is duidelijk, ontzorgen. Ieder zijn vak, vastgoed verhuren, dag werk, dat geldt ook voor incasso. Het is allemaal een kwestie van een duidelijk gerichte focus op de opdracht. Of dit nu vastgoedbeheer is of incasso, beiden vakken zijn specialisaties. De combi van Juristu met verhuurder geeft u als onze opdrachtgever een enorme voorsprong en vooral op betalende huurders!

Verhuurders taken:

EERSTE AANSPREEKPUNT

HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE VOORWAARDEN

BORG AFSPREKEN

SCREENEN VAN DE HUURDER

INTAKE EN EXIT REGELEN

SLEUTELMANAGEMENT

UITBESTEDEN REPARATIES DERDEN

KLACHTEN AFHANDELEN

INHUREN VAN DERDEN

ADMINISTRATIE

RAPPORTAGE

INDEXATIE

MEERDERE KEREN PERSOONLIJK BEZOEK

MAANDELIJKS INFORMATIE PER MAIL

Bezit u vastgoed en wilt u  in samenwerking met Juristu? Wij zijn de juiste partij voor uw vastgoed huur te incasseren. Of u nu één pand heeft of 1000, wij kunnen het aan. Juristu kan voor u de incasso zaken incasseren. Eén ding is zeker, het is te hopen dat u een hobby heeft, want met Juristu als uw dienstverlener krijgt u veel vrije tijd.

incasso:

info@juristu.nl