Wanneer is het moment om een incassobureau in te huren?

Veel meningen krijgt u zodra u een incassobureau in gaat huren. Het punt is, als u er over denkt dan bent u eigenlijk al te laat. u verkoopt een dienst of een product aan iemand of nog erger u heeft geld geleend. Dan komt er op eens geen betaling. U belt, u mailt, u appt, maar niks er komt geen geld!

Niet langer meer wachten, want het komt niet goed. Des te langer u wacht, des te minder de kans dat u het geld alsnog ontvangt. Degene die namelijk het geld moet betalen is er inmiddels aan gewend om u niet terug te betalen. dit geld kan diegene helemaal niet meer missen.

Er zijn inmiddels anders spullen van uw geld gekocht. Daarom is het essentieel snel te handelen. Komt iemand zijn/haar afspraken niet na. Incassobureau no cur no pay inhuren.

85% van onze incasso zaken innen wij binnen onze 10 dagen. Tijdens 10 werkdagen zijn er 6 verschillende acties, waardoor de debiteur/wanbetaler impulsen krijgt om alsnog maar te gaan betalen. doet diegene dat niet, dan stijgen de kosten en beslagen kunnen volgens, zelfs een faillissement kunnen we gaan aanvragen.

Daadkrachtige incasso via Juristu incassodiensten, geef ons de opdracht en u krijgt geen dag spijt. De incassokosten leggen wij door bij de debiteur/wanbetaler.

Succes verzekerd, incasso no cure no pay, incassobureau Juristu! info@juristu.nl