Een incassobureau is voordeliger, dan een krediet bij de bank!

Een incassobureau is voordeliger, dan een krediet bij de bank!

Elke dag maken we het weer mee, een nieuwe incasso opdracht van bijna een jaar oud. Waarom heeft het zolang geduurd voordat u ons heeft ingeschakeld? vragen we dan. De klant zegt dan meestal: “we hadden er nog steeds vertrouwen in en wilde de klant niet voor de neus stoten! ” Daar zit hem de crux, het heeft niets meer met vertrouwen te maken, de debiteur komt zijn afspraken niet na, klaar. u moet uw krediet verhogen omdat u uw liquiditeit mist van de openstaande facturen en die kosten worden en kunnen niet door berekend worden naar de debiteur.

Bank trekt krediet in, waarom?

De bank belt, uw krediet wordt ingetrokken! Waarom? vraagt u aan de bank. Omdat u voor € 100.000,- aan openstaande facturen heeft en een krediet heeft van € 150.000,- die u volledig heeft verbruikt. U zegt tegen de bank, dat zijn vaste klanten! Dan is er in ene paniek in de tent, u moet snel uw openstaande facturen zien te incasseren, anders kunt u uw salarissen en huur niet meer betalen.  De bank heeft u eer al vaker op gewezen, maar u dacht het zal zo’n vaart niet lopen. En daar zit u dan, geen krediet meer en veel openstaande facturen, zo kan uw bedrijf in één keer zo maar op rand van faillissement staan. Besef dat wel. Incasseren van openstaande facturen, het is één van de basis zaken van elk bedrijf.

Hoe nu snel te incasseren?

Schakel per direct incassobureau Juristu in om uw openstaande facturen te incasseren. Wij weten als geen ander incassobureau van aanpakken. zodra wij van u de facturen en de gegevens hebben ontvangen heeft de debiteur binnen 1 uur de eerst aanmaning per mail binnen. wij stellen de debiteur in de gelegenheid om alsnog direct te betalen zonder extra hoge kosten. Indien de debiteur ons per direct betaald dan kunt u weer verder, wij stellen uiteindelijk uw bedrijf veilig.

Incasseren is een vak.

Incassobureau Juristu is een juristen kantoor. Wij weten hoe bedrijven hun betalingsverplichtingen kunnen omzeilen. Deze weg snijden wij dan ook af. Wist u dat u voorgaand op uw vordering ook al beslag kunt leggen? Dit doen wij bij vorderingen van € 10.000,- en indien het bedrijf bang is dat de debiteur op omvallen staat. Met een beslag stelt u uw openstaande vordering op safe.

Incasseren? info@juristu.nl