Incassobureau Juristu krachtig en snel in geheel Europa!

Vrije handelsverkeer in geheel Europa dat is wel zo fijn! U kunt uw producten of diensten van uit elk land en naar elk land in Europa leveren. Ook betalen kan tegenwoordig snel door middel van internetbankieren. Uw klant moet dan wel de handeling doen en het geld daadwerkelijk naar u overmaken. Indien u bijvoorbeeld aan een klant in Frankrijk een levering heeft gedaan en u heeft van deze factuur nog geen betaling ontvangen, dan is het tijd om incassobureau Juristu in te huren. Wij halen de zorgen voor u weg en we gaan direct over tot actie.

incasso juristen

Incassobureau Juristu in Frankrijk

Juristu Frankrijk zit door heel Frankrijk. Heeft u een incasso in Frankrijk dan kunt u deze gewoon indienen via de Nederlandse website onder de knop Nu-Incasseren . Deze incasso spelen we dan direct door naar onze Franse collega’s en zullen daadwerkelijk direct over gaan tot actie. In Frankrijk werkt het incassotraject dan wel anders dan bijvoorbeeld  in Nederland. In Frankrijk is onze 10 dagen aanpak ook een groot succes. Na 10 dagen kunnen wij uw vordering tot € 10.000,- direct aan de deurwaarder (Huissier) geven. Die maakt een soort van dagvaarding en dient deze in bij de Rechtbank. Direct daarna kan de deurwaarder al beslagen leggen. Het traject tot € 10.000,- is een snel traject en ook een succesvol traject. daarboven proberen wij uiteraard ook eerst minnelijk te incasseren. Lukt dit niet dan geven we de vordering aan onze advocaat.  In Nederland starten wij ook altijd eerst minnelijk.

Incasseren binnen 10 dagen, zo niet dan dagvaarden!

Incassobureau Juristu heeft een strakke incasso aanpak. Incassobureau Juristu heeft een overtuiging. Een opdrachtgever geeft een incasso niet zo maar uit handen van incassobureau Juristu. Daar is al het nodige aan vooraf gegaan. Onze opdrachtgevers hebben dan al veel gedaan. Mailen, bellen, schrijven, whatsappen en vaak tot bezoek aan toe. Maar nog steeds geen betaling van de debiteur. De 10 dagen van incassobureau Juristu zijn dan eigenlijk nog te redelijk. Zodra wij een incasso opdracht ontvangen sturen wij de volgende stukken naar de debiteur c.q. wanbetaler:

  1. de ingebrekestelling per mail en post;
  2. de aanmaning per mail en post;
  3. een sms; incassobureau Juristu heeft een vordering op u;
  4. één van de juristen van incassobureau Juristu gaat bellen met de debiteur;
  5. bovenstaand zal door incassobureau Juristu 3-4 keer in de herhaling gaan.

Dagvaarding produceren door incassobureau van Juristu

Eén van de incasso juristen van incassobureau Juristu maakt een concept dagvaarding met producties (bewijzen) . De dagvaarding is voor de rechter van de rechtbank. De rechter gaat deze dagvaarding lezen. Na het lezen geeft de rechter een vonnis. Essentieel is een sluitende dagvaarding. De dagvaarding is in weze het verhaal van wat er tussen de opdrachtgever en debiteur is overeengekomen. Indien wij dit zo duidelijk mogelijk in kaar brengen, dan zal de rechter altijd positief voor u oordelen. Dan komt er dus een vonnis in uw voordeel. Een zogenaamde beschikking. Met de beschikking kan de deurwaarder beslag leggen. Uiteraard regelen wij dit hele traject voor u.

Incasso indienen?

Wij starten elke incasso eerst minnelijk op no cure no pay!