Incassobureau Juristu maakt snelle groei door!

IMG-20160901-WA0007Incassobureau Juristu maakt snelle groei door!

Doordat de kredieten bij banken nog steeds bevroren zijn, hebben bedrijven nog steeds te maken met veel facturen die te lang openstaan. Hierdoor maakt Juristu een snelle groei door. Wij zorgen als juridisch incassobureau voor een snellere incasso dan u zelf kunt doen. Incasseren is dagwerk. Wij ontzorgen en nemen de stress van incasseren voor u over.

Debiteuren outsourcing

Zodra u groeit krijgt u te maken met een stroom van facturen die u ook moet zien te incasseren. Daar gaat veel tijd inzitten. U kunt meer personeel aan nemen, maar u kunt ook kiezen om uw debiteuren beheer te outsourcen aan incassobureau Juristu. Wij zorgen voor het gehele debiteuren beheer en zorgen voor tijdige betalingen. Ook het vervolg traject bij niet betalen regelen wij dan, van minnelijke incasso tot gerechtelijke incasso. Uw klanten weten dan ook exact waar ze aan toe zijn. U maakt duidelijke afspraken over prijzen, levering en betalingscondities. De betalingscondities handelen wij dan geheel conform de afspraak af.

Incasso per zaak, altijd eerst de 10 dagen aanpak

Hoe de zaak er ook voor staat, wij gaan altijd eerst van start met de minnelijke incasso. Dit doen wij omdat de debiteur dan de kans krijgt om op minnelijke wijze alsnog te voldoen. De debiteur kan een regeling treffen, mits naar tevredenheid van client. Ook vernemen we dan of de debiteur eventueel verweer gaat voeren, indien we tot gerechtelijke incasso over gaan. We vernemen dan hoe de debiteur er in staat. Zodra de debiteur nergens op reageert, dan weten we ook hoe laat het is. Dan zal de minnelijke incasso na 10 dagen eindigen en over gaan tot gerechtelijke incasso.

Dagvaarding incassoprocedure

De minnelijke incasso is ten einde gekomen, nu gaan we over tot gerechtelijke incasso. De debiteur zal een dagvaarding ontvangen die door de deurwaarder zal worden betekend. De gerechtsdeurwaarder moet dit doen, omdat de rechtbank zeker wil weten dat de debiteur juist is opgeroepen. De debiteur kan verweer voeren, in veel gevallen komt de debiteur niet opdagen. In 99% van de zaken zal alles worden toegewezen en heeft onze cliënt een verstekvonnis. Met dit vonnis kan de deurwaarder beslagen leggen om alsnog uw geld te incasseren.