,

Incassobureau Juristu succesvol in incasseren zonder duur abonnement

Incassobureau Juristu succesvol in incasseren zonder duur abonnement

De kracht van Juristu is incasseren op basis van No cure, No pay! Geen geld geen kosten voor onze opdrachtgever. De incassokosten leggen we sowieso door bij de debiteur/wanbetaler. Hierdoor weten onze opdrachtgevers, dat wij als incassobureau drijven op het succesvol incasseren van openstaande vorderingen. Zodra wij succes hebben, draaien wij als incassobureau omzet. Onze opdrachtgevers zijn hierdoor erg blij met onze structurele aanpak.

Elke incasso is een zaak op zich

Bij elke incasso zaak zit veelal een verhaal bij. Niet altijd, want bedrijven gebruiken andere bedrijven ook als bankjes. Overal wat langere betalingstermijn, waardoor men meer liquiditeit in hun eigen zaak hebben. De debiteur betaald niet veelal om diverse redenen en of excuses:

 1. liquiditeits-problemen;
 2. tijd rekken;
 3. oneens met factuur;
 4. ontevreden;
 5. smoesjes;
 6. leugens;
 7. faillissement.

Laat uw facturen nimmer te lang openstaan

Boven ziet u de top 7 van redenen/excuses waarom er niet betaald wordt. Indien u te lang wacht met het uit handen geven van uw openstaande facturen, dan staat u op een gegeven moment achteraan in de rij. Indien het een faillissement wordt, dan kunt u fluiten naar uw geld.

Stop met het sturen van aanmaningen, gebruik alleen de WIK brief.

Vele bedrijven gebruiken een standaard aanmaningsprocedure:

 1. 1e aanmaning
 2. 2e aanmaning
 3. 3e aanmaning
 4. laatste aanmaning

Vervang dit met de WIK brief:

Na 30 dagen uitsluitend de WIK brief sturen, indien de debiteur dan binnen 14 dagen betaald, dan kunnen ze betalen zonder kosten. Hier kunt u de WIK brief downloaden Download hier gratis de WIK brief

Bij niet betaling binnen 14 dagen?

Dan geeft u de vordering aan ons en gaan wij over tot het minnelijke incasso traject, de debiteur moet dan binnen 10 dagen betalen of een regeling naar tevredenheid treffen. U kunt uw incasso alhier op no cure, no pay indienen: Dien hier uw incasso in!

Bij niet betaling in 10 dagen?

Indien de debiteur dan nog niet in beweging komt, dan gaan we over tot gerechtelijke incasso. Alvorens wij een gerechtelijke procedure starten, overleggen wij met u als klant of dit te doen is en of verstandig is. Gerechtelijke incasso heeft geen zin indien:

 1. geen verhaalbaarheid, debiteur is een zwerver;
 2. de vordering is te laag, kost meer dan het op zal brengen;
 3. debiteur gaat failliet

Redenen om het wel te doen:

 1. genoeg verhaalbaarheid;
 2. vordering is hoog genoeg;
 3. sluitend dossier;
 4. principe

Kortom, voorkom hoge kosten en tast uw eigen liquiditeit niet verder aan, kies voor Juristu incasso diensten, voor succesvolle incasso. Dien uw incassozaak nu in op No cure No pay  via NU INCASSEREN

Bel nu voor meer info: 085- 303 7165 of mail info@juristu.nl