Juristu is een Incassobureau succesvol in incasseren door de perfecte software

Juristu is één van de snelste groeiende incassobureau’s van Nederland. Onze speerpunten zijn, snelheid, accuraatheid en duidelijk zijn naar de debiteur. Doordat we niet zomaar een incassobureau zijn, maar ook een full service juristen kantoor, zijn wij als Juristu in staat om zowel de minnelijke incasso voor onze klanten te verzorgen, maar ook de gerechtelijke incasso af te handelen in de rechtbank.

Dagvaarding

Wij maken de dagvaarding, voeren de zitting waar nodig en niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland, één aanspreekpunt voor incasso en van Groningen, Alkmaar, Haarlem, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Middelburg, Leeuwarden, Breda, Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven  tot Maastricht. Incasso is een specialisme, en wij van Juristu weten het als geen ander hoe te incasseren.

Software

Juristu werkt met de allerbeste software, zodra wij opdracht van onze klant krijgen om te incasseren voeren wij de debiteur in ons systeem. Dit systeem, daar komt de debiteur niet meer uit. Ja, hij kan er uit, als hij betaald!

Druk opvoeren

Door onze aanpak wordt de juridische druk veelal te hoog, ook voor de notoire wanbetaler. Wij van Juristu zetten de incassoprocedure gewoon voort, net zolang totdat de debiteur betaald heeft. Van beslagen, executieverkoop en of in het uiterste geval gijzelen van de debiteur.

Incasso opdracht indienen kan heel simpel bij Juriste incassobureau, mail ons de gegevens van de vordering plus n.a.w., e-mail, gsm van de debiteur en binnen 1 uur zit de wanbetaler in ons systeem en komt diegene daar pas weer uit, bij betaling.

Van minnelijk tot gerechtelijk, Juristu is uw incassopartner!