Juristu genomineerd als meest innovatieve incassobureau van 2016!

Juristu genomineerd als meest innovatieve incassobureau van 2016!

Als snelgroeiend incassobureau zijn wij dagelijks bezig om onze klanten de beste service te verlenen. dit doen wij door in eerste instantie snel te communiceren en altijd bereikbaar te zijn voor onze klanten. Incasso is immers voor velen een vervelend traject. u heeft uw werk geleverd en u heeft uw geld niet ontvangen. Er is niets vervelender en frustrerender dan onbetaalde facturen. Ook heeft u er dan al veel tijd aan besteed, voordat u het gaat uitbesteden aan een incassobureau.

Behouden van de klant

Veelal denken bedrijven dat ze hun klant verliezen zodra er een incassobureau in beeld komt. Dat ligt aan de aanpak van het incassobureau. Ook is het niet uw core business. U moet zich op uw bedrijf focussen om meer omzet te genereren. Incasseren moet u uitbesteden aan een incassobureau. Wij incasseren vriendelijk doch dringend wijzen we de debiteur er op, dat bij niet betalen de kosten vele malen hoger worden en dat deze helaas op de debiteur verhaald gaan worden. De gerechtelijke incasso is kostbaar en daar kiest de klant dan zelf voor.

Wat is de innovatie bij incassobureau Juristu

Eén van de innovaties van Juristu is de aanpak. De klant heeft voordat ze een incasso aan ons uit handen gegeven de WIK brief al verzonden. Bij incassobureau Juristu gaat de 10 dagen dan in. De debiteur zal binnen 10 dagen moeten betalen en/of een regeling moeten treffen. Doet de debiteur dit niet, dan volgt er een dagvaarding. Het is een simpele aanpak maar zeer doeltreffend. 85% van onze klanten hebben hun geld in 14 dagen op de rekening staan. Wij als incassobureau hebben zo bulk in incassokosten en de klant beschikt over zijn volledige liquiditeit.

Incasso software op maar gemaakt voor Juristu

Juristu werrt met een incasso workflow, zodra de debiteur in dit systeem staat, kan die er niet meer uit. De debiteur krijg een aanmaning per post, per mail en ontvangt een sms. Tevens bellen wij de debiteur en halen we 855 van de incassozaken over om alsnog te gaan betalen. Doet de debiteur dit niet, dan volgt er een dagvaarding met alle gevolgen van dien. Hoge kosten en veel negatieve stress voor de debiteur. In 85% kiest de debiteur eieren voor zijn geld en gaan ze over tot betalen. Incasseren is een vak apart!