Juristu incassobureau voor een snelle incasso op no cure no pay!

Het samenwerken met een incassobureau zorgt ervoor dat uw klanten sneller gaan betalen. Ze weten immers dat u een samenwerking heeft met incassobureau Juristu. De kracht van onze samenwerking is een complete dienstverlening. Juristu incassobureau geeft u gratis advies, hoe u uw facturen moet incasseren.

Het begint altijd bij het begin. Een conflict begint meestal bij het begin. Wat zijn de afspraken qua betalingen? Wanneer moet er betaald worden? Wat is er afgesproken? Wat staat er in de overeenkomst? Is er een bevestiging gemaakt van de betaalafspraken? Zie discussie te voorkomen en zet alles goed op papier, zeker bij grote bedragen.

Voorkomen is beter dan genezen is een oud spreekwoord, maar nog steeds toepasbaar. Als wij zien wat we tegenkomen in de praktijk, dan zijn we telkens weer verbaasd. hoe heeft dit zo uit de hand kunnen lopen?

Whatsapp is leuk voor een berichtje, maar niet voor hele discussies, zorg voor een goed dossier, een dossier die u kunt overdragen aan ons, mocht er alsnog niet betaald worden. Wij starten de incasso dan een stuk soepeler. Dossier, dossier zeggen we altijd, zorg dat u uw incasso stukken goed voor elkaar heeft. De basis van alles zijn de afspraken en zet daar een handtekening onder.

Praktijkvoorbeeld: Wij ontvangen een achterstallige betaling op een lening. De eerste vraag van Juristu: heeft u een leningovereenkomst? Nee, maar er is wel al betaald. Wij de incasso tot ons genomen. De wanbetaler geeft als reactie, het lukt me nu niet te betalen, dus jammer. Deze wanbetaler in overleg met onze klant gedagvaard. De rechter roept partijen bij elkaar voor comparitie. De rechter gaat geheel mee met onze dagvaarding en veroordeeld de wanbetaler tot betaling van het gehele geleende bedrag en dat direct terug te betalen aan onze client.

Een goede  incasso dagvaarding leest als een roman!

Een incasso procedure is een specialisme wat wij bij Juristu incassodiensten als geen ander weten. Er moet bij niet betalen via de minnelijke incasso een gerechtelijke incasso procedure worden op gestart. Hiervoor moet een dagvaarding worden gemaakt. Juristu heeft de incasso juristen die dat als geen ander kunnen. Van al onze incasso dagvaardingen winnen wij 99% van de procedures. Essentieel bij een goede dagvaarding zijn de bewijzen, de stukken, de zgn. producties, dit zijn de stukken uit uw dossier waar uit blijkt dat de dagvaarding klopt, de wanbetaler moet betalen.

Incasseer op basis van no cure no pay!

Het doel is geld op uw rekening. Juristu de incasso specialisten bij uitstek.

10 dagen aanpak!

Niet betalen binnen 10 dagen, dagvaarden.