Laat uw openstaande vordering incasseren door een incassobureau met juristen

Laat uw openstaande vordering incasseren door een incassobureau met juristen

 

Een incassobureau beschikt niet altijd over de juiste specialisten. Een goed incassobureau heeft juridische kennis nodig. Dossierkennis is essentieel. Wat is de juiste aanpak om uw vordering te incasseren, de juridische aanpak is de juiste aanpak. Indien een vordering niet minnelijk te incasseren is door een incassobureau dan maakt u bij een gerechtelijke incasso geen schijn van kans en zult u niet uw geld ontvangen.

Keurmerk van een incassobureau

Het beste keurmerk van een incassobureau zijn de juridische medewerkers, de juristen die kennis van zaken hebben. Het incassobureau met incasso juristen weten exact waar ze over praten. Het keurmerk is de ervaring, de kennis en de juridische aanpak van het incasseren.

Onderzoek incassobureau keurmerk

De Volkskrant heeft een onderzoek gedaan naar keurmerk van incassobureaus en daar blijkt uit dat juist de zogenaamde keurmerk incassobureaus de regels overtreden en zich niet aan de wettelijke incassoregels voor incassobureaus houden. Hierin blijkt duidelijk dat juist de incassobureaus met keurmerk de regels aan hun laars lappen.

“Opvallend is dat de problemen zich volgens ACM ook geregeld voordoen bij leden van de branchevereniging voor incassobureaus, de NVI. Die was juist opgericht om zich te onderscheiden van de cowboys in de markt. De 28 leden van de NVI vorderen ongeveer zeven miljard euro per jaar, naar schatting tweederde van het totaal. De NVI heeft een onafhankelijk klachtenloket en de leden worden om het jaar gecontroleerd op naleving van de gedragscode.

Een incassobureau kan minnelijk incasseren, dit is het aanmanen van de debiteur en bellen naar de debiteur. Hierbij komt het er op neer dat een incassobureau zich professioneel dient op te stellen. Daarom is het belangrijk om uw vorderingen aan een juristen incassobureau te geven. Hierdoor is uw incasso dossier ook beter voorbereid op gerechtelijke incasso procedure. Zodat u uiteindelijk uw geld in ontvangst kunt nemen.

Bedrijven kunnen het zwaar te verduren krijgen als ze er niet in slagen tijdig de oopenstaande facturen te incasseren. Een maand later uw geld ontvangen betekent heel simpel dat de cashflow een bedrag gelijk aan de omzet van een maand minder heeft. En dat moet u met de reserves van uw bedrijf opvangen. Zo snel mogelijk geld in ontvangst nemen zorgt er voor dat u meer reserves heeft en klappen tijdens een recessie makkelijker kunt incasseren.

Incassobureau Juristu is een incassobureau met zeer ervaren juristen, door hun juridische achtergrond zorgen zij voor een incasso keurmerk, zodat zij uw incasso zaken als beste incassobureau kunnen afhandelen. Juristu incassobureau is het beste wat u kan overkomen als u moet laten incasseren. Wilt u nu uw incassobureau inhuren. Geef dan nu uw vordering uit handen aan incassobureau Juristu. Binnen 1 uur is de eerst aanmaning er uit en hebben wij de debiteur aan de telefoon.

Stuur uw vordering nu in:
Nu incasseren