WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN


Onze klanten geven ons: 4.5 / 5
Fijne ervaring gehad

Fijne ervaring gehad. Erg goede communicatie en werken erg snel. Ik ben zeer tevreden.

Erg tevreden

Erg tevreden. Zoals verwacht is het geïncasseerd. Via een kennis bij Juristu gekomen. Er zijn toch nog betrouwbare bedrijven!

Erg goed geholpen door Juristu

Erg goed geholpen door Juristu. Zal ze zeker aanbevelen!

Het vervelendste wat een klant kan doen…

Het vervelendste wat een klant kan doen is niet betalen. Gehele verbouwing gedaan en de klant betaalde niet na oplevering. Uiteindelijk via een regeling alsnog mijn geld gezien. Eind goed al goed!

tijdens corona

Tijdens deze corona crisis kan ik bouwen op juristu. Snel geincasseerd! Bedankt!

Pico bello

Pico bello! Gelukkig niet vaak nodig. Maar als ik een bureau nodig heb dan zeker deze.Pico bello! Gelukkig niet vaak nodig. Maar als ik een bureau nodig heb dan zeker deze.

AANRADER!

Ik bedankt Juristu voor de snelle service die ze hebben verleend.
Onze zaak is netjes afgerond.

Klasse

Klasse! Ik vind de taal die ze spreken ingewikkeld maar gelukkig hoef ik dit niet te weten. Als me geld gestort word ben ik blij

Betrouwbaar, snel en effectief

Binnen 1 werkdag stond het geld van mijn openstaande factuur (van 4 maanden) op mijn rekening door de WIK brief die Juristu opgesteld heeft (gratis service)! Super snelle, effectieve en professionele afhandeling. Erg blij mee!

WIJ INCASSEREN OOK UW GELD BINNEN 10 DAGEN

Nu incasseren
Enorm tevreden met het resultaat

Enorm tevreden met het resultaat. Zeker aan te raden aan zakelijke klanten.

Veel incasso bureaus gebruikt

Veel incasso bureaus gebruikt. Juristu steekt er met kop en schouders bovenuit. Erg goed!

Helaas moesten we zover gaan om de…

Helaas moesten we zover gaan om de wanbetaler te dagvaarden. Vonnis kwam er. Deurwaarder legde beslag en daar was t geld. Helaas veel kosten door hun eigen schuld. Die moesten ze ook betalen. Jammer voor ze. Juristu keep up the good work!

Denk je iemand te helpen door geld te…

Denk je iemand te helpen door geld te lenen. Betalen ze niet terug. Juristu ingeschakeld en die legde direct beslag. Ik heb nog nooit zo snel resultaat gezien. Echte profs.

Heldere uitleg en snel handelen door Juristu.

Uitstekende uitleg gekregen wat het starten van een opdracht tot incasso allemaal inhoud. Zeker voor mij als leek zijnde. Diverse malen contact opgenomen met extra vragen en altijd vriendelijk antwoord gekregen op mijn vragen. De zaak is mede dankzij deze organisatie goed afgehandeld.

Fijne ervaring gehad

Fijne ervaring gehad. Erg goede communicatie en werken erg snel. Ik ben zeer tevreden.

Innen maandelijkse VVE bijdrage

Als VVE hadden wij problemen met innen van de maandelijkse bijdrage bij een huurder en belegger van een winkelpand in ons appartementgebouw. Na een aanmaning van Juristu is er binnen een dag contact opgenomen om te gaan betalen en binnen vijf dagen is de totale rekening betaald!

top!

Heel tevreden over juristu. Houden ons op de hoogte van de gang van zaken, en als wij vragen hebben krijgen we direct antwoord terug. Top !