Huurachterstand? Direct afgeven ter incasso.

Huurachterstand? Direct ter incasso geven aan incassobureau Juristu!

U heeft een pand in de verhuur, dan is het belangrijk dat de huurder u elke maand de huur overmaakt. Zodra de huur niet op de 1e dag van de maand bij u binnen is, dan kunt u bij een particulier direct de WIK brief sturen. De WK brief is wettelijk verplicht bij particulieren. Bij bedrijven onderling is dit niet verplicht. Om alsnog de sfeer goed te houden kunt u ook een bedrijf één WIK brief sturen. Indien de huurder dan niet binnen 14 dagen zal betalen, dan moet de particuliere huurder incassokosten betalen. Het bedrijf moet de incassokosten al op de 31e dag betalen. De WIK brief kunt u alhier gratis downloaden. WIK brief downloaden

Meer dan 2 maanden huurachterstand?

Schakel direct incassobureau Juristu in. De huurder is namelijk niet van goede wil. En kan u veel kopzorgen bezorgen. Een huurder die niet meer gaat betalen, kan dan nog maanden lang in uw pand zitten, zonder dat de huurder u enige huur gaat betalen. In dit soort huur gevallen starten wij direct de incasso procedure. Wij als incassobureau doen wat nodig is om uw huren te incasseren. Wij starten direct de 10 dagen minnelijke incasso procedure. Maar indien wij merken dat de huurder geen huur gaat betalen, dan breken wij zelfs de 10 dagen minnelijke incasso af en starten wij de gerechtelijke huur incassoprocedure.

Een huurder als wanbetaler is een zorgenkind. U ontvangt immers geen huur. Een huurder die gratis in uw pand zit, is als een kraker. Gratis wonen, zo lang mogelijk rekken en u kunt een huurder en niet minnelijk uit zetten. Daarvoor moet u altijd naar de rechtbank.

rechter

Start van gerechtelijke huur incasso procedure via de rechtbank

Incassobureau Juristu start de gerechtelijke huur incasso procedure door een dossier aan te maken. De klant zal alle stukken moeten aanleveren, zoals huurovereenkomst etc. Dan zal één van de juristen van incassobureau Juristu een dagvaarding geheel op maat produceren. Een dagvaarding is een gerechtelijk stuk dat via de deurwaarder betekent zal worden bij de wanbetaler. Dagvaarding uitleg Deze zal bij de rechtbank moeten komen.

Het is daarom heel belangrijk om een goede jurist te hebben die deze dagvaarding goed in elkaar zet. Wanneer dit een standaard dagvaarding is, of niet duidelijk is voor de rechter, dan kan uw vordering ook zomaar afgewezen worden en zit u nog steeds met een huurder in uw pand, zonder huurbetalingen.

vonnis

Een gerechtelijk vonnis is nodig om de huurder er uit te kunnen zetten!

U kunt namelijk niet zelf een huurder er uit zetten. Mooie verhalen zijn er tijdens verjaardagen over zelfstandig huurders uit een pand zetten. Maar de echte praktijk is anders. Zelf huurders er uit zetten en sloten veranderen kan een dure grap worden. Niet doen dus! u moet de gerechtelijke weg volgen, dan heeft u een vonnis en met dat vonnis kunnen wij als incassobureau Juristu de deurwaarder opdracht geven op uw pand te laten ontruimen. Indien de huurder dan nog niet zelf is vertrokken. alle kosten gaan we zien te verhalen op de huurder. In veel gevallen zijn dit soort huurder niet de meest bemiddelde partijen, maar d.m.v. een loonbeslag of beslag op uitkering komt uw geld uiteindelijk toch.

Een niet betalende huurder, daar moet u z.s.m. vanaf!

Wij kunnen de gehele huurincasso procedure voor u verzorgen. Van minnelijke incasso tot ontruiming. Een niet betalende huurder daar moet us z.s.m. vanaf. U ontvangt immers geen huur en u kunt het pand ook niet aan een andere huurder verhuren. Kortom dubbele schade. Wacht niet langer en schakel bij een huurincasso incassobureau Juristu in. Wij werken op basis van no cure no pay.

Incassobureau Juristu inschakelen

Gaat u een pand verhuren? Maak een goede huurovereenkomst!

Wij van incassobureau Juristu komen de meest vreemde huurovereenkomsten tegen, essentieel bij verhuur is een goede huurovereenkomst. Wij van incassobureau Juristu hebben de huurovereenkomst dan ook gratis alhier te downloaden:

Gratis download perfecte huurovereenkomst