Incasseren tijdens corona crisis

Incasseren tijdens corona crisis

De corona crisis overkomt iedereen wereld wijd, bedrijven zijn in shock, horecabedrijven, kapsalons, schoonheidssalons, rijscholen, zzpers, fabrieken etc.etc en toeleveranciers vallen naar nul omzet. De zaak moet immers door de corona crisis dicht. En daar heeft iedereen begrip voor. hoe moeilijk dit ook is, niemand wil een geliefde kwijtraken door de corona. Op het moment van stilstand hebben deze bedrijven nog openstaande facturen, hier moet u zo snel mogelijk achter aan. Bedrijven kunt u direct indienen bij ons als incassobureau via de website.

Waarom incasseren?
Er zijn wel steunpakketten voor bedrijven, voor uw personeel tot 90% uitbetaling. Belastinguitstel tot 3 maanden. Maar dan nog, blijven er nog veel kosten over. Huren, energienotas, voorraden en uw eigen inkomen. De 10% loon moet u dan nog zelf op zien te hoesten. Dus al met al is het essentieel dat u een kasstroom op gang ziet te houden. Dus incasseren van openstaande facturen is essentieel voor het bestaansrecht voor uw bedrijf. Die daarom ook direct uw vordering in via onze website.

Creatief zijn
Als horecabedrijf mag u wel bezorgen, afhalen mag ook. Start daar onmiddellijk mee, indien u daar nog niet mee begonnen was. Snij kosten waar mogelijk. Denk na over andere aanpak als zzper. Veel bedrijven nemen nu niemand aan, een zzper is darom wel welkom, u bent immers opzegbaar op elk moment. De eenmalige 4000 euro zal u immers ook niet 3 maanden op de been houden. Heeft u als zzper openstaande facturen? Dien deze dan direct in via onze website.

Juristu en corona
Wij werkten al uitsluitend online en telefonisch. Alle medewerkers werken al vanaf het begin van uit huis. u als klant merkt hier niets van. Wij staan u vol bij in deze barre tijden. Incasseren blijft een noodzaak, zeker nu!

Juristu en rechtbank
Rechtbanken zijn gesloten voor publiek, ook daar hebben wij met gerechtelijke procedures geen last van. Alle procedures die wij voeren voor incassozaken zijn immers schriftelijk. Heeft u een onwillige debiteur, dan kunnen wij nog steeds dagvaarden en beslagen leggen bij debiteuren.

Juristu en deurwaarders
De deurwaarder betekend de dagvaarding voor ons. Zodat de rechter weet dat de debiteur op een juiste manier op de hoogte is gebracht van de incassoprocedure. De deurwaarder hoeft de dagvaarding slechts in de bus te doen en niet af te geven. In deze corona crisis geven deurwaarders niets meer af, maar laten ze de stukken achter in de brievenbus.

Juristu staat u ten alle tijden bij, juist nu! dien direct uw openstaande vordering in via nu incasseren, we starten binnen 10 minuten de incassoprocedure voor u.