Het op tijd incasseren door een incassobureau zorgt voor snelle groei bedrijven

Het op tijd incasseren door een incassobureau zorgt voor snelle groei bedrijven

Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven te lang wachten met het uit besteden van de openstaande facturen, hierdoor wordt het bedrijf belemmerd in de groei. De groei is namelijk mogelijk door de hoogte van de cashflow, geen hogere cashflow zorgt voor een terug val van de groei van elk bedrijf.

Incassobureau zorgt voor snelle groei en is uw kredietverstrekker, de nieuwe bank

Een incassobureau kan ook gezien worden als bank. Indien u naar de bank gaat voor een nieuw krediet of een hogere rekening courant. Dan vraagt de bank om financiële gegevens. Ook wil de bank een crediteuren en debiteuren overzicht. Indien de bank ziet dat er te veel openstaat dan zal de bank geen krediet of hoger rekening courant verstrekken.

Zorg dat u uw incasso zaken op orde heeft

Een goed incassobeheer kan alleen gezamenlijk met een gerenommeerd incassobureau. Incassobureau Juristu zorgt voor groei en zal de openstaande facturen voor u incasseren. Hierdoor kunt u ook verder groeien met uw bedrijf. Een bedrijf groeit door hogere omzetten. Maar die omzetten moeten wel betaald zijn. Geen betaling, geen omzet. Een samenwerking met incassobureau Juristu zorgt dus voor meer cashflow, meer stabiliteit en sneller groei. Ook heeft u dan geen extra krediet of hogere rekening courant van de bank nodig.

Geen zorgen dat u uw klant kwijt raakt door een incassobureau

Een incassobureau als Juristu werkt met incasso juristen, die weten hoe een incasso aan te pakken. Dit gebeurd op juridische basis, de klant zal worden gewezen op de juridische gevolgen bij niet betalen. in 85% van de incasso zaken bij incassobureau Juristu incasseren wij succesvol in 10 dagen. Wij incasseren op no cure no pay, dat houdt in, geel geld ontvangen, dan ook geen kosten. Een klant is ook vaak een ondernemer, hij weet als geen ander hoe het is om zijn verdiende geld niet te ontvangen. Daarom lukt het incassobureau Juristu ook om in 85% van de incasso zaken te incasseren.

Incasseren via een incassobureau is een snelle manier om uw bedrijf te laten groeien

U wilt verder groeien, u krijgt geen geld van de bank, maar u heeft wel 100.000 euro aan openstaande facturen, hoogste tijd om een samenwerking aan te gaan met incassobureau Juristu, wij incasseren uw openstaande facturen in 85% van de incasso zaken binnen 10 dagen.

 

Incasseer nu info@juristu.nl