,

De nieuwe regering zal VVD, CDA, D66 en nog een paar kleine partijen worden, goede coalitie voor ondernemend Nederland!

De nieuwe regering zal VVD, CDA, D66 en nog een paar kleine partijen worden, goede coalitie voor ondernemend Nederland!

Als ondernemer zijnde heeft u al genoeg aan u hoofd, dus nu er een ondernemerskabinet gevormd zal worden, kunt u weer verder met uw bedrijf. Of uw bedrijf nu klein is of groot, groei is essentieel. Een bedrijf dat groeit krijgt alleen ook meer te maken met niet betalende klanten. Daar moet u uw bedrijf dan wel strak op inrichten. Incassobureau Juristu kan u daarbij van dienst zijn. Wij zijn zeer sterkt in minnelijke incasso. Indien noodzakelijk zijn we in gerechtelijke incassoprocedures ook ijzersterk. Belangrijk is dat u ons een compleet dossier aanreikt. In een gerechtelijke incassoprocedure is dossier vorming immers alles bepalend. Feiten, feiten en nog eens feiten.

De beste werkwijze voor incassozaken

U heeft goederen of een dienst geleverd. U heeft een factuur gezonden, maar uiteindelijk betalen ze niet. u stuurt aanmaningen, belt, whatsappt, maar nog steeds geen geld. u verliest uw dure tijd, door achter uw geld aan te zitten. Dit kan anders. Indien een klant niet betaald, neem dan de volgende werkwijze op in uw bedrijfsbeleid:

  1. Opdracht bevestiging
  2. Betaalafspraken inclusief uw algemene voorwaarden
  3. Factuur zenden
  4. Na 30 dagen geen geld, op de 31 de WIK brief sturen (alhier gratis te downloaden)
  5. Na 14 dagen geen geld, indienen bij Juristu, formulier nu incasseren invullen
  6. Na 10 dagen geen geld of regeling, dagvaarden
  7. De gerechtelijke procedure start, alle kosten gaan we zien te verhalen bij de debiteur
  8. Dagvaarding wordt betekend door de deurwaarder bij de debiteur
  9. Rechtbank velt een vonnis in uw voordeel
  10. Deurwaarder gaat met vonnis in de hand beslag leggen, eindelijk uw geld!

De 5 of 10 stappen

In 85% van de incasso zaken is incassobureau Juristu klaar bij de 5e stap, dan heeft de debiteur c.q. wanbetaler door, dat ze het niet gaan winnen en betalen ze de vordering plus de incassokosten. Incasso is een kwestie van strak beleid. Net zoals u uw producten en of diensten levert volgens een bepaalde werkwijze, is incasseren ook simpelweg een bepaalde structuur. Continu dezelfde handelingen herhalen en er boven op blijven zitten. Wanbetalers weten de betaling te rekken door allerlei smoesjes, dit kunt u voorkomen door een strak beleid te handhaven.

Mail uw incassozaken nu info@juristu.nl