Wij bewaren uw zakenrelatie door onze incasso aanpak!

Wij bewaren uw zakenrelatie door onze incasso aanpak!

Vaak denken mensen dat de zakenrelatie over is, zodra u een incassobureau in gaat huren. niets is minder waar. Juristu heeft een juridische insteek en wijst de debiteur op de rechten van u, want een goede zakenrelatie weet dat er betaald moet worden.

Vele banken, U bent er één van!

Door de financiële crisis van 2008 is er veel veranderd bij de banken. Vroeger was het een stuk eenvoudiger om een krediet of rekening courant te krijgen bij de bank. Tegenwoordig is dat nul. Daarom moet u langer op uw geld wachten. Het is veelal geen onwil, het is overmacht. U zakenrelatie gaat door met zijn bedrijfsvoering zonder de bank. Alleen u bent nu de bank geworden van uw relatie. En dat niet alleen, u bent niet de enige, iedereen staat in de rij.

Nummertje trekken of even voordringen?

U kunt twee dingen doen, een nummertje trekken en uiteindelijk na 6 maanden uw geld vangen of uiteindelijk uw vordering indienen bij de curator, want het ging toch mis! Daarom is het essentieel om alert te zijn bij lange openstaande facturen. Het begint al bij de opdracht of bestelling. Wat is de afspraak? 14 dagen? 30 dagen? Die dient dan ook stipt na gekomen te worden. Stuur de Wettelijke incassobrief direct na het verlopen van de tijdslimiet van uw factuur. Binnen 14 dagen nog geen geld?

Nu ter incasso geven aan incassobureau Juristu!

Nu pakken wij de incasso over en gaan we in 10 werkdagen de debiteur aanmanen, smsen, bellen en er op wijzen dat we gaan dagvaarden, indien er niet uiterlijk binnen 10 dagen betaald wordt. We communiceren duidelijk met de klant en gaan daadwerkelijk na 10 dagen dagvaarden. dit is dan ook de enige weg, doen we dat niet, dan rekt de debiteur nog langer en des te langer een factuur openstaat des te grote de kans dat er niet meer betaald wordt. Men heeft het geld al immers uitgegeven en men neemt nu de houding aan dat de factuur niet klopt of onterecht is etc.

Incasso inschakelen, incasseren doe het op tijd met incassobureau Juristu, beter uw geld op tijd, dan geheel kwijt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *