Incassobureau succesvolle incasso steeds noodzakelijker om in te schakelen

Incassobureau  succesvolle incasso steeds noodzakelijker om in te schakelen

De sleutel naar succesvolle incasso

De sleutel naar elk succes is uiteindelijk geld op uw rekening. Vaak krijgen we vorderingen van 25.000 euro en meer binnen. Wij vragen dan aan de klant, hoe het zo ver is gekomen. Ze waren zo aardig, ze bestelden maar door, we waren blij met het succes, dus bleven we hun leveren. Tussendoor kwamen er telefonische toezeggingen dat er betaald zou worden. Daar zit het grote probleem, telefonische toezeggingen.

Bevestig de betaal afspraken per mail

Essentieel is het om afspraken te bevestigen minimal per email. Zorg voor een goed incasso dossier. Zodra u een incassobureau gaat inschakelen is er een goed dossier. Doe dit goed zodat een incassobureau een succesvolle incasso kan plegen. Het incasso dossier is erg essentieel. We begrijpen het dat u enthousiast bent als ondernemer, zodra u een grote nieuwe klant er bij krijgt, die direct flink aan het bestellen is. Alleen heeft u niets aan nieuwe klanten die niets betalen.

De betalingsafspraken bevestigen

Ook al bevestigd u de afspraken is het ook nog eens belangrijk om uw gezonde verstand te gebruiken. Wij hadden onlangs een incasso van 30.000 euro die wij moesten incasseren. De vraag van ons aan de klant was, hoe is dit zo gekomen? Zijn antwoord: “ik had 14 dagen betalen afgesproken, eerst bestelden ze voor 15.000 euro en op de 11e dag nogmaals 15.000 euro! “. Niet leveren dus voortaan, de klant zei ok al ja dit was een dure les, ze waren zo aardig, daarna een half jaar bijna onbereikbaar.

Samenwerken met een incassobureau als Juristu incasso juristen

Zodra u gaat samenwerken met incassobureau Juristu incasso juristen krijgt u een beter gevoel, u zal meer op uw betalingsvoorwaarden gaan letten en wij zullen u daarin assisteren. Zodra de Wettelijke incassobrief is verzonden met de naam Juristu incassobureau erin zal de kasstroom bij u weer omhoog gaan. Veelal hebben mensen geen zin in een incassobureau of een incassoprocedure. Degen die na deze aanmaning nog niet betaald nemen wij over en die zijn verplicht incassokosten te betalen.

Incassobureau inschakelen

Succesvolle incasso

 

Nu uw openstaande facturen innen?

Als u uw openstaande facturen wilt innen dan kunt u vandaag de incassoprocedure nog van start laten gaan. Door middel van ons nu incasseren formulier. Klikt u dan op DEZE link.
De eerste aanmaning wordt verzonden binnen het uur dat wij uw incassoverzoek binnen hebben.
Als wij de aanvraag binnen hebben maken wij een dossier van uw verhaal. En verzenden wij de eerste aanmaning met het eerste telefoontje.

Bevestiging

Ook krijgt u een bevestiging voor uw incasso opdracht in de mail. Zodat u weet wanneer de incassoprocedure aan de gang is.

Unaniemscheiden

Ook voor scheidingen kunt u bij ons terecht op de nieuwe site Unaniemscheiden.nl. Hier kunt u terecht voor een snelle en soepele scheiding. Alles wordt van A tot Z geregeld. Ook is unaniemscheiden.nl erg goedkoop